Hoi, ik ben Astrid,

Al meer dan 25 jaar ben ik enthousiast over systemisch (de wisselwerking tussen het individu en het systeem waarin het beweegt) werken bij psychologische en psychiatrische problematiek. Ik heb ruime ervaring met verschillende doelgroepen en problematiek bij Volwassenen en Jeugd, zowel klinisch als ambulant. Het werken met ouders en gezinnen die vastlopen in het leven en met elkaar waardoor vaak ernstige depressieve, angst en ontwikkelingsproblematiek kan ontstaan is vaak pittig. Tegelijkertijd is het ook uitdagend.  Hierbij is samenwerking met collega's maar juist ook met de hulpvragers zelf een voorwaarde.

Ik ben getrouwd en heb drie, inmiddels (hele leuke) volwassen kinderen.

Kernbegrippen voor mij in mijn werk zijn nieuwsgierigheid, samenwerken aan een doel, betrokkenheid,  humor en eerlijkheid.

In 2019 ben ik in contact gekomen met MBT (Mentaly Based Treatment) en vervolgens met EFT (Emotionally Focused Therapy).  Ik werd hierdoor nog enthousiaster om me naast de systeemtherapie meer te gaan focussen op relatietherapie. Steeds weer de uitdaging om samen met het (echt)paar de verloren emotionele verbinding terug te vinden. De emotionele verbinding in een relatie is namelijk het kernbegrip binnen EFT.

Start je therapie bij mij, dan plannen we een kennismakingsgesprek in. Als uit het eerste gesprek blijkt dat EFT-therapie passend is, dan start onze samenwerking. EFT heeft als doel de relatie te verbeteren maar soms kan het ook betekenen dat het doel wordt hoe de relatie goed af te hechten.

 

Groet, Astrid Homveld.

Samenwerkingen

EFT

NVRG

AnoukBloemers.nl

Praktijk Mira